Välkommen hit!

Välkommen hit! Jag har länge varit sugen på att flytta från blogg.se till en egen portal, men vägen dit har varit ganska lång. Men, äntligen har jag lyckats knåpa ihop något jag är nöjd med, och ett ställe jag känner att den här bloggen passar på.

För er som är nya kan det vara på plats med en presentation:
DSC_0200

Jag heter Josefine, är 25 år gammal och bor i Göteborg. Under större delen av mitt liv har sömnad och textilt skapande varit mina största intressen, och det är också det jag främst bloggar om. Jag blandar inlägg om plagg jag sytt med tutorials, sömnadsplaner och ibland även sew alongs.

Tillsammans med min vän Fredrika har jag startat ”Sew it yourself – din syjunta på nätet”. Vi vill skapa möjligheter för dig som också älskar textilt skapande att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer och rådfråga när du behöver hjälp. För mer info om Sew it yourself och vad vi gör, tryck här.

Jag är även utbildad mönsterkonstruktör och jobbar inom branschen sedan 2016. Om du vill läsa mer om min utbildning till direktris på tillskärarakademin har jag skrivit om det här.


Att flytta en blogg från ett ställe till ett annat kan ju medföra vissa problem – särskilt om exportfunktionen från den gamla bloggen inte funkar. Mitt arkiv har flyttats manuellt, och därför har jag medvetet bara kopierat över sömnadsrelaterade inlägg. Dessutom har såklart inga gamla kommentarer flyttats med.

Skulle det vara något som inte funkar eller ser konstigt ut, skriv gärna en kommentar!


Välkomna till josefinefolkesson.se!

 

2 svar på “Välkommen hit!

  1. Åååååh så fint du gjort det! Bra jobbat och vad roligt! Hela hemsidan ser inbjudande och peppig ut och jag gillar den gula accentfärgen! Kanske att det skulle behövas en lite mörkare nyans på länkar bara, för nuvarande är liiite svårläst för oss som väl snart måste acceptera att 18 år är en lång tid att inte gå till optikern på… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp