Hur du gör julklappsetiketter

I samarbete med Husqvarna Viking

DSC_0189

Fjärde och sista advent! Idag har jag inget julklappstips att bjuda på, men däremot ett tips på hur du kan pynta dina paket med två olika varianter på broderade etiketter!

DSC_0194

Till de handbroderade etiketterna köpte jag rutmönstrat band på stoff och stil, men det går såklart bra att klippa till vanlig aida-väv, eller brodera på ett linnetyg. Jag måste dock erkänna att jag inte broderat dessa etiketter själv. Min lillasyster är nämligen korsstygns-experten, så jag överlät detta till henne. Jag tycker de blev superfina! Det finns massa gratis korsstygns-alfabet på internet, här är ett. Men det är också lätt att rita upp sitt eget mönster på ett rutat papper eller i excel.

DSC_0198

Den andra varianten maskinbroderade jag på min Husqvarna Vikin Opal. Där ställer man lätt in sin egen text, och kan kombinera med hjärtan, stjärnor, blommor, eller någon av alla andra symboler som finns att välja på. För att fästa etiketten slog jag i en öljett.

DSC_0214

Ett enkelt och fint sätt att pynta årets julklappar! Dessutom går de ju alldeles utmärkt att spara till nästa år.

Letar du efter ett hållbart sätt att slå in årets julklappar? Kolla här för att se mitt tips från förra årets julkalender.

Klicka på bilden för att läsa mer om årets adventskalender, och glöm inte att tagga dina julklappsprojekt på instagram med #julmedsypeppen.


Hoppas ni alla får en riktigt god jul <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp