Sypeppens insamling: Oktober 2018 – Utmanarpepp!

Hösten har kommit, vilket innebär mer tid för att spendera inne och skapa. Då tänker vi att det är lämpligt att ge sig på något som känns lite extra svårt eller utmanande, något man tänkt på länge, eller en ny teknik man vill testa. Därför kör vi en tema-månad med utmanar-pepp under oktober!
Temat får tolkas ganska fritt, men det ska vara något som känns utmanande för just dig. För några år sen, när Fredrika drev sypeppen själv och hade utmanar-tema var mitt bidrag till exempel en rutig klänning där mönsterpassningen var utmaningen, men det kan handla om precis vad som helst som känns utmanande för dig.
Bidrag som du syr under månaden som inte passar in på temat vill vi ju så klart se ändå, skicka in dem som bidrag i november istället!
DSC_0380
Sömnadsinlägg under september på Fredrikas blogg:
Sömnadsinlägg under september på Josefines blogg:
DSC_0004
Godbitar ur arkivet:

Så här går det till:
1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!
2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.
3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i detta inlägget 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp