Sybingo-avslutningen

Det har blivit dags att avsluta sybingon! Förlåt att vi har dragit ut på det så länge, annat har kommit emellan och vi har glömt av det litegrann, tills nu, när det blivit dags att meddela vinnaren. Vi utlovade ju som ni kanske minns en liten present till en deltagare. Tyvärr var det inte så många som skickade sina bingobrickor till oss, men vi har sett på instagram och Fredrikas facebookgrupp att det ändå var ett gäng som deltog, vilket är jättekul! Kolla in hashtaggen #sybingo för att se bilder.
Vinnaren av årets sybingo blev Sabina! Här kan ni se hennes bingobricka och hennes alster, plus hennes egna kommentarer om vad det är hon sytt:
Sy i trikå, mönsterpassa något.
Sy om ett plagg, sy i en dragkedja- det var en lång kjol som var för liten i midjan från början.
Sy något med insnitt, sy efter mönster, återbruka något (gammal gardin), sy en krage, något blått
Sy något till hemmet- omklädda sittdynor
Sy i materialet en inte vågat sy i än: fin-organic-cotton-med-saxar-på-tyget.
Bra jobbat, och så himla fina grejer! Tycker speciellt mycket om klänningen och saxfodralen. Mejla oss din adress så kommer snart ett paket på posten.
Själv hann jag också med några luckor, det hittar ni i länkarna här:
Tack till alla som deltog! Även om ni kanske inte fick ihop en hel rad är det jättekul att ni var med. Hoppas att ni också tyckte det var roligt. Snart har Fredrika och jag nya sömnadsrelaterade bloggprojekt igång tillsammans, så missa inte det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp