Sybingo 17 – årets vinnare

Nu är sybingosommaren officiellt avslutad och det har blivit dags att tacka för oss. Jag och Fredrika är så nöjda med sommaren och tycker det är roligt att se all respons sybingon fått här i bloggen, på facebook och på instagram. Det är så inspirerande och roligt att se att ni varit så engagerade, hjälpt varandra i facebook-gruppen och skapat fantastiska alster. Tack för att ni hjälpte oss göra årets sybingo så bra!
Vi vill också ge ett stort tack till Tygverket som vi samarbetat med i sommar! Det har känts väldigt roligt att få samarbeta med ett företag med kunnig personal och kvalitativa tyger. Här kan ni se kjolen som Fredrika sydde i deras tyg Citrusfrukter, och här kan ni se ryggsäcken jag sydde i tyget Max cotton.
Det har varit jätteroligt att gå igenom alla mail och ta del av er sybingosommar i ord och bilder. Det är roligt att ni är så många som gillat sybingon och framför allt har det varit roligt att få läsa om er process och se bilder på vad ni skapat! Men nu har vi lottat och vinnaren av årets sybingo ääääär… Ethel! Stort grattis till dig! Maila oss din adress så får du ett presentkort à 300 kronor hemskickat till dig!
Nu kikar vi lite på vad ni som varit med skapat och fler bilder hittar på på instagram under #sybingo17 och #sybingo:
2. Emma
1. Ethel
2. Emma

Sybingon är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Vi hoppas att sybingon ska inspirera och att du vill skapa tillsammans med oss i sommar. Sybingon 2017 är ett samarbete med Tygverket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp