Avslutning av sybingo 2020!

I samarbete med Husqvarna Viking


Vilken Sybingosommar vi haft! Den har slagit rekord på alla tänkbara sätt. Vi har över 2500 bilder under taggen #sybingo 20 på instagram vilket är mer än dubbelt så många som förra året. Ni är runt 150 (!) personer som skickat in era bingobrickor till oss vilket inte bara är en heeelt otrolig siffra utan också 4 gånger så många som förra året. Det har strömmat in nya medlemmar i facebook-gruppen, det har ständigt varit nya notiser om inlägg vi blivit taggade i på instagram och våra sociala flöden har fullkomligt översvämmats av sybingo-kreativiteten. TACK FÖR ERT OTROLIGA ENGAGEMANG. Vi är golvade!

Därför känns det så fint att vi äntligen får ge nånting tillbaka och visa vår uppskattning i form av årets fantastiska priser! Men innan vi avslöjar årets vinnare vill vi ta tillfället i akt att tipsa om vårt hjärtebarn: Sypeppen. Ni är många som önskat att Sybingon ska återkomma flera gånger under året. Det är tyvärr inget som vi har resurser i form av tid till att göra. Däremot har vi alltså vår textila utmaning Sypeppen som vi håller igång nästan hela året. Den har allt det fina vår Sybingo innehåller i form av gemenskap, inspiration och kreativitet, men i ett litet annat upplägg. Vi hoppas så klart att du vill fortsätta hänga med oss och mer om Sypeppen kan du läsa här, eller hålla utkik på vår instagram i dagarna då vi kommer berätta mer.

Sybingon är som ni säkert vet vid det här laget, ingen tävling utan en kreativ utmaning. Av den anledningen lottar vi ut våra priser. Du får en lott per kryssad rad för att sporra dig att ta dig an projekt du kanske inte skulle vågat göra annars. Vi vill att var och en deltar på sina villkor och att det är vi som tillsammans formar hur  vår Sybingo ska se ut. Och kolla bara så fint det sett ut i år:

 1. johannamontell
 2. allomstans
 3. elvatretton
 4. stickterapi
 5. linalindh
 6. lovingcreativeandfun
 1. aliciasivert
 2. elsaskapar
 3. sosoknits
 4. madebykajan
 5. sagner_by_katrin
 6. mozizensyr
 1. erikomagnifiko
 2. ideliida
 3. chevronsandstitches
 4. lisa.regina.knits
 5. karolinaochsymaskinen
 6. sandybelles
 1. ebbsytt
 2. hammarbergmichaela
 3. mysatelje
 4. sofia_viklund
 5. by.mari.ana
 6. l.e.e.andersson

Det här är bara ett axplock av alla underbara kreativa projekt som skapats i årets sybingo, så gå in och kolla under taggen #sybingo20 för att ta del av alla bidrag! Men nu till det ni alla väntat på:

VINNARNA AV ÅRETS SYBINGO:

Efter en rafflande lottdragning drog vi dessa namn ur lottskålen:

FRIDA SCHAGELIN som vinner en sprillans ny Husqvarna Viking Emerald 116 från Husqvarna Viking. STORT GRATTIS! Vi hoppas att du kommer sy många sömmar, förverkliga projekt och utvecklas med din nya följeslagare!

Välkommen in i stickningens magiska värld BEA HALLBERG som vunnit det otroligt lyxiga stick-setet Ginger från Järbo. Vi ser så mycket fram emot att få ta del av dina framtida stickprojekt!

LEILA GUSTAVSSON som vinner ett presentkort på den hisnande summan 1000 kronor från Tygverket. In och botanisera bland deras stora utbud av tyger, sömnadstillbehör och mönster. Vi hoppas du hittar något riktigt fint och är så klart nyfikna på att få se vad du väljer!

KATRINS KREATIVA får lyxen att välja ut något av Mönsterfabrikens otroliga mönster. Presentkortet är på 300 kronor! Vi hoppas att du hittar en mönster som passar just dig och som du får användning och glädje av i många år framöver!

STORT GRATTIS TILL ÅRETS PRISTAGARE!

Nu vill vi rikta ljuset en stund mot våra fantastiska sponsorer och säga stort tack till:

Mönsterfabriken som skapar otroligt vackra och tidslösa mönster som kan användas om och om igen!

Tygverket som med sina stora kunskaper om det textila materialet inte bara bistår med fantastiska material utan också med kunskap om vilket tyg som lämpar sig bäst för vilket projekt.

Järbo som alldeles precis släppt en helt fantastiskt, inspirerande och sprillans ny kollektion! In och botanisera bland deras vackra garner och mönster och håll utkik hos dem under hösten för massor av roliga nyheter!

Sist men absolut inte minst vill vi rikta ett stort TACK till vår samarbetspartner:  Husqvarna Viking som inte bara varit en trogen samarbetspartner i våra senaste projekt utan faktiskt också har FANTASTISKA symaskiner som både jag och Fredrika sytt på i flera år och är otroligt nöjda med. Att ha en symaskin som fungerar som den ska borde vara en självklarhet för alla som syr. Det spar så mycket energi och tid som istället kan läggas på roliga projekt. Så ett varmt och stort TACK!

Avslutningsvis vill vi ju så klart även tacka just DIG. Du som läser våra inlägg, lämnar en kommentar eller två, bidrar med din kunskap och kreativitet. Som vågar be om råd när du fastnar och som delar även de projekt som gick mindre bra. Du som bidrar med engagemang, kreativitet och pepp. Du har bidragit till att vi haft en helt fantastisk Sybingosommar och vi hoppas att du vill fortsätta hänga med i Sypeppen under hösten!

TACK FÖR EN UNDERBAR SOMMAR!

Ett svar på “Avslutning av sybingo 2020!

 1. Det har varit så kul att se alla saker som alla skapat på i sommar! Lämnar sommaren med massor av ny inspiration och längtar till att Sypeppen drar igång igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp