Sybingo med mig och fredrika!

Nu i sommar händer en kul grej för er som gillar att sy och skapa! Jag och Fredrika har nämligen planerat en sybingo som vi hoppas att ni vill vara med på. Ni som följer Fredrikas blogg minns kanske att hon gjorde detta även förra sommaren? Men som sagt, i år har vi planerat en tillsammans och ”bingobrickan” ser ut såhär:
Så här går det till:
▷ Det gäller alltså att kryssa för en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät.
▷ När du lyckats med nån av rutorna får du gärna instagramma en bild på det under hashtagen #sybingo. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till och bli lite peppade.
▷ Vi kör på till den 31 augusti. Senast den 31 augusti ska ni ha mailat och berätta hur många rader ni klarat. Maila till Fredrikapavinden@gmail.com eller josefinefolkesson@gmail.com.
▷ Efter det tänkte vi lotta ut en liten hemlig present till nån som varit med. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Klarar man hela får man alltså fem lotter i utdragningen.
▷ Som ni kan se på lottobrädan är en av punkterna att träffas på en ”syjunta”. Vi skulle tycka att det var jättekul om ni ville träffa oss på ett fik i Göteborg den 7/7 och kryssa i den rutan. Vår förhoppning är att vi ska bli ett göttigt skapargäng som vill fortsätta att träffas i framtiden. Men mer information om det får ni längre fram.
Vi hoppas så att ni vill kryssa rutor med oss i sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp