Sypeppen Juni 2019

Månadens sypepps-sammanfattning är här! Som vanligt har massa fina bidrag kommit in, men denna gången är ni flera stycken som fått ihop väldigt många bidrag. Så himla kul! Länkar till allas bidrag finns som vanligt om du klickar på bilderna.

Det här blir den sista sypeppen på ett tag. Vi har nämligen bestämt att sypeppen ska ta ett sommaruppehåll, för att iställey ge plats för sybingon. Till hösten är sypeppen tillbaka som vanligt, men kanske med några små förändringar. Har ni några ideer på hur vi kan förnya och uppdatera sypeppen? Kom gärna med förslag!

Karin har sytt en fantastiskt fin Camille jumpsuit, och som vanligt skrivit väldigt detaljerat om sin sömnadsupplevelse. Jag älskar byxdressar just nu, och den här var ju hur fint som helst.

Hon har även sytt en Vintage dress, i ett riktigt härligt tyg. Som hon själv beskriver det, en riktig gelato-dress!

Dessutom har hon gått en kurs som heter ”klänningssmide”, där hon sytt upp den här fina linne-klänningen.

Alexandra har sytt om en tröja hon sydde för ett år sen, då anpassad för en bebismage. Nu har hon sytt in framstycket så att den passar utan graviditet. Perfekt ju!

Hon har även sytt en jättefin väska, som ser ut att vara i perfekt storlek.

Malin har sytt en superfin midsommar-klänning. Så fint med volangerna!

Hon har även sytt ett par mintfärgade Lander shorts. Jag är själv lite sugen på att sy byxorna, det är så fint med utanpåfickorna och knappgylfen!

Här har vi ju en klänning to die for! Kombinationen av modellen och tyget är helt fantastisk!

Sist och minst har hon även sytt en barnklänning i ett otroligt fint tyg. Hur gullig är den inte?

Maria har sytt ett par riktigt gulliga hängselbyxor. Så gulligt att de har en ficka, där nappen kan ligga.

Liselotte har sytt en jättefin väska. Jag blir alltid imponerad av folk som syr avancerade väskor, det är något jag själv tyvärr inte riktigt haft tålamod med än.

Hon har dessutom sytt ett gäng plastbantar-kassar. Kolla in hennes blogg för att se de andra!

Liselotte har även blivit klar med en härlig sommarklänning.

Och så har hon sytt kuddar av dukar som hennes mamma sytt. Så bra och fina remakes!

Själv har jag sytt en fejkad jumpsuit av ett par Ninni culottes och en Ogden cami.

Mathilde har virkat en supergullig liten babymössa. I och med skapandet av denna har hon dessutom lyckats bocka av några rutor i sommarens sybingo – gå in på hennes blogg för att läsa vilka.

Sofie har stickat ett par hålmönstrade sommarsockor. Så himla fina!

Dessutom har hon stickat ett gäng disktrasor. Så kul att hon testat olika sticksätt, perfekt tillfälle att pröva lite olika.

Fredrika har använt sitt eget mönster för att sticka ännu en basker Virveln. Denna gången en randig med löstagbar pompom. Jag har sett den i verkligheten, och den är minst lika fin som på bilderna!

Det sista bidraget för junis sypepp blir ett i makramé! Det är Sofie som har gjort den här väggbonaden, och jag tycker den blev superfin.


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

Ett svar på “Sypeppen Juni 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp