Sypeppen Januari 2020

Idag är det sista januari, och nu är det dags att kolla på månadens bidrag. För att hitta till den som skapat alstret klickar du bara på bilden.

Månadens tema var byxor, och ju smalare tema, desto färre bidrag. Det kan ju vara svårt att få till ett par byxor på tre veckor, om man inte redan är igång. Men jag är väldigt glad över de bidrag som kommit in, jag tycker alla har varit grymt duktiga! På instagram under hashtagsen #sypeppen och #byxormedsypeppen hittar ni fler fina bilder.

Maria har sytt ett par helt fantastiska chinos! Gå in på hennes instagram för att se fler bilder, bakfickorna är supersnygga. Jag är imponerad!

Claudia sydde ett par vida byxor i stretch-manchester. Jag gillar både färgen och knytet i midjan, och som vanligt är jag ju svag för manchester!

Malin har sytt sina första jeans! Gå in på hennes instagram för close ups av stickningarna, de är superfina!

Tine har sytt ett par härligt blommiga byxor. Så fint med knytet i midjan!

Sofie har sytt ett par Palisade pants i fritidstyg för att kunna använda under skogsutflykter. Perfekt ju! Jag gillar verkligen fickorna på denna modellen.

Liselotte sydde ett par träningsbyxor. Hon kommer bli fräckast på gymmet iklädd dessa!

Fredrika har sytt en otrolig byxdress! Dessutom har hon konstruerat mönstret själv, och printat tyget med sin egen design. Så himla fin!

Och själv sydde jag ett par vida Dawn jeans, som du kan läsa mer om här.


Det var allt för januaris sypepp! Imorgon kan ni läsa om februaris tema på Fredrikas blogg.


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp