Sew along skjortblus: våra färdiga blusar

Det här är den sjunde och sista delen i min och Fredrikas sew along, där vi utifrån samma grundmönster syr två helt olika blusar. Jag kommer sy en blus med krage med kragstånd, ok och manschetter. Fredrika kommer sy en blus med liggande krage, och rosett i halsen. Båda blusarna kommer ha bystinsnitt, knäppkant och ärmsprund. Med oss i sew alongen är även SaraSandra och Ellen. Under tiden som sew alongen pågår har vi ett samarbete med Tygverket, där ni som läsare får 10 % rabatt på ett köp på deras hemsida om ni anger koden: fredrikaochjosefine.
Pst… Ni glömmer väl inte att följa sew alongen på instagram och tagga era bilder med #sewalongblus?
DSC_0390
Det känns som att jag publicerat de här bilderna orimligt många gånger nu, men idag är det dags för den sista delen i sew alongen, vilket alltså är att visa upp de färdiga blusarna. Vissa av er har kanske sytt på i samma takt som vi, men några har säkert en bit kvar innan blusen är klar. Så bra då att ni har ända fram till den 31 januari på er att bli klara och skicka bilder eller blogglänkar på era blusar till oss, som vi sen sammanställer och visar upp. Bilder och länkar mejlar ni till någon av oss på withheartshapedbruises.blogg@gmail.com eller fredrikapavinden@gmail.com. Det går också bra att kommentera med länkar i det här inlägget.
Tills dess får ni jättegärna fortsätta tagga era bilder på instagram med #sewalongblus, och så blir vi såklart glada om ni följer oss på Fredrikaochjosefine.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp