Closet case pattern

DSC_0212Jag har köpt lite nya mönster. Jag har följt closet case pattern på instagram ett tag, och tycker att deras mönster är så fina. Om man hänger runt lite i diverse sömnadscommunityn går det knappt att missa deras mönster, till exempel Kalle shirt och Charlie kaftan. Eftersom jag hört så gott om deras mönster (och eftersom frakten ändå kostar en del) slog jag till på tre stycken.
DSC_0234Att jag skulle köpa mönstret till Ginger jeansen var självklart. Jag sydde mina första par jeans i höstas, men jag känner att det finns stor förbättringspotential på den här fronten. Jag har inte köpt nåt tyg än, och jag tänker mig att det här får bli ett höstprojekt. Jag är lite sugen på ett par croppade i svart denim.
DSC_0232Carolyn-pyjamasen slank ner i varukorgen av farten. I vintras köpte jag en pyjamas med skjorta och långa byxor, och jag insåg hur otroligt mysigt det är att svassa omkring i en fin pyjamas. Den här modellen tycker jag är väldigt enkel och fin. Perfekt också att få två plagg i ett mönster!
DSC_0226Jenny-mönstret är ett av deras senaste, och när det dök upp i min instagram-feed väcktes ett otroligt starkt ha-begär. Mönsterpaketet innehåller byxor i längden långa, croppade och shorts + bib för att kunna göra hängselbyxor. Jag vill ha en i varje variant! Det här är det mönstret jag längtar mest efter att sy.
Hur gör ni? Brukar ni konstruera egna mönster, eller köper ni? Och vad har ni för erfarenheter av det? Berätta, jag vill veta!

2 svar på “Closet case pattern

    1. Hej Catarina, förlåt för sent svar. Tyvärr är jag inte intresserad av att sälja mönstret. Däremot finns det företag som printar pdf-mönster på ett stort ark, t.ex sköndalskopia. Det kostar några hundra men kanske kan vara värt det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp