3 saker jag vill sy

Eftersom ett av mina sömnadsmål för året är att planera min sömnad bättre, tänkte jag göra en plan för varje ny årstid med några plagg jag verkligen vill sy. Mest som en motivation för mig själv, för finns det inte nedskrivet nånstans är det lätt att prokastinera till förmån för något en plötsligt kommer på. Det här betyder såklart inte att det är det enda jag får eller tänker sy, men det är en påminnelse för mig själv. Här är 3 saker jag vill hinna sy innan våren (och då tänker jag april, ungefär):
Hundtandsmönstrad kappa
Jag har pratat om denna tidigare, och anledningen till att det inte blivit av än är för att det känns som ett lite motigt projekt. Nu är tyget i alla fall klippt och allt mellanlägg fastpressat, och det var nog det största hindret. Dags att sy!
✂ Manchester-jacka
Jag har varit inne på att sy en fuskmocka-jacka ett tag, men sen hittade jag ett buteljgrönt manchester-tyg som kommer bli perfekt som jacka! Jag har klippt allt tyg och är väldigt taggad på att börja sy denna, men har bestämt mig för att kappan ovan måste bli klar innan jag börjar på jackan.
✂ Ett gäng t-shirts/tröjor
Förra året sydde jag inte en enda överdel till mig själv. Bara kjolar, klänningar och byxor. Inte så konstigt att jag tycker jag har för få toppar i relation till andra plagg! Dessutom äger jag mest polotröjor, men när det börjar våras blir det ju lite varmt. Så jag behöver sy lite t-shirts, toppar och blusar! Jag har köpt lite jersey-tyger som ska bli tröjor, så även detta är på gång.
Vad kommer ni sy på framöver?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp