Sypeppen Oktober 2019

Månadens tema var ytterplagg, vilket var perfekt för mig som verkligen behövde sätta igång arbetet av min vinterkappa. Tyvärr hann jag inte riktigt klart, men under månadens gång har flera andra sytt kappor, stickat vantar och huvudbonader. Det är så roligt att se vad ni skapar, särskilt när vi har teman tycker jag! På instagram under hashtagsen #sypeppen och #ytterplaggmedsypeppen hittar ni massa fina bilder.

Idag är det sista oktober, och nu är det dags att kolla på månadens bidraf. För att hitta till den som skapat alstret klickar du bara på bilden.

Maria har sytt en härligt höstig väska, perfekt att ha med sig några garnnystan i!

My sydde en blommig kappa. Jag tycker den är superfin, nästan som en klänning på bilden, visst?

Månadens sypeppare Malin sydde en helt fantastisk kappa!

Malin hann med ett bidrag till, en jacka som är gjord av en loppad bordsduk. Min favoritdetalj är hur hon återbrukade det broderade W:et på en av fickorna, men såklart upp och ner så det blir ett M istället. Gå in på hennes instagram för att se.

Fredrika såg månadens sypepp som en morot för att bli klar med sin rutiga kappa. Jag tycker att den blev så fin! Dessutom sydde hon en klänning i samma tyg, gå in på hennes blogg för att se bilder på hela setet.

Linda stickade ett par vantar i en färgkombination som jag tycker är helt perfekt till det här mönstret. Längtar tills jag också har på mig egenstickade vantar.

Hanna stickade en halsduk i ovanlig modell. Så himla fint!

Karin stickade en plommonlila mössa. Den ser så skön ut, och jag gillar tofsdetaljen!

Erika stickade en basker som klär henne så otroligt bra, och jag blir såklart genast sugen på att sticka en röd basker jag med.

Och även jag stickade en huvudbonad, i form av en Oslomössa.


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

Ett svar på “Sypeppen Oktober 2019

  1. Så mycket fint denna månad! Blev väldigt inspirerad av många utav projekten. Själv var jag blev jag klar med ett ytterplagg 3 dagar innan deadlinen, men hade inte tiden till att fotografera det. Så får visa upp det lite senare istället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp