Sypeppen Februari 2019

Sista dagen i månaden = sypepps-sammanfattning! Klicka på bilden för att komma till originalinlägget.

Johanna har sytt en imponerande skjorta. Första skjortan hon sytt! Det hade man aldrig kunnat gissa.

Även Karin har sytt en superfin skjorta. Jag gillar särskilt de blå knapparna. Fler bilder finns på hennes instagram, som jag rekommenderar att ni kollar in.

Malin har sytt en Myosotis-klänning, som blev så himla fin! Volanger och blommigt kan ju kännas väldigt somrigt, men i kombination med det gröna tyget tycker jag att den här klänningen passar alla årstider.

Malin har dessutom hunnit sy klart en superfin ullkappa. Jag som är extremt sugen på att sy mig en kappa nu, blir ännu mer inspirerad av denna bilden.

Alexandra har sytt om en tygpåse till en praktisk liten väska. Perfekt remake!

Fredrika har sytt en högst bärbar toile till en klänning hon ska sy i ett egettryckt tyg. Tur att hon la ner lite tid på toilen också, för den här blev ju hur fin som helst!

Själv har jag sytt en prickig viskostopp med tyg från mitt stash.

Erika har sytt en superfin tröja, med knappar på axeln. Garnet ser så himla mjukt och härligt ut, och modellen är så fin!

Och denna månaden har även jag stickat ett sypeppsbidrag, mitt första någonsin. Det blev en balloon cardigan, som jag är så himla nöjd med.


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp