Sybingo 16 med Fredrika och Josefine

Äntligen är det dags att kicka igång årets sybingo! För tredje sommaren i rad anordnar Fredrika en sybingo, och för andra året i rad gör vi det tillsammans. Vi kommer så klart ge en massa tips på vad och hur ni kan genomföra rutorna och är taggade på att få se vad ni hittar på. Här nedan kan ni se årets bingobricka och även lite mer information om hur det hela går till. Ha det fint i solen med era handarbeten, vi ser framemot att se vad ni skapar!
Så här går det till: Du ska alltså kryssa genomförda rutor och få en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Max är 5 rader, och blir du klar med hela får du alltså fem lotter i utdragningen. Efter det lottar vi ut en liten hemlig present till nån som varit med. Ju fler rader du har klarat av, desto större vinstchans.
Medan du jobbar med dina rutor och vareftersom du blir klar med dem får du gärna under tidens gång instagramma under hashtagen #sybingo16. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till och peppa varandra
Sybingon pågår till den 31 augusti. Senast den 31 augusti ska ni ha mailat och berätta hur många rader ni kryssat. Maila till Fredrikapavinden@gmail.com eller josefinefolkesson@gmail.com.
Vi hoppas så att ni vill kryssa rutor med oss i sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp